Terhen tekee suomalaista muotoiluosaamista näkyväksi!

Design From Finland -merkki

Voimme ylpeänä kertoa, että tekstiilituotteillemme ja tapahtumapalveluillemme on myönnetty Design from Finland -merkki. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on kotimainen ja edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Muotoilussa on huomioitu vastuullisuus esimerkiksi tuotteen kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta sekä viestintä tuotantoketjusta ja valmistusmaasta on avointa. www.designfromfinland.com

terhen tekstiilituotteet

Kaikki tekstiilituotteemme ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Materiaaleina käytämme laadukkaita, luonnonmukaisia ja kestäviä laatuja. Muotoilussa on otettu vahvasti huomioon käytettävyys ja ajattomuus, esimerkiksi kaikki tekstiilituotteemme ovat unisex -malleja sekä ajattelemme että tuotetta tulee voida kantaa ylpeydellä sukupolvesta toiseen.

terhen palvelut

Tapahtumissamme pääset kokemaan suomalaisen saunomisen ja hoitoperinteen uudella ja elämyksellisellä tavalla. Tutustu myös tarkemmin tapahtumiimme ja tule kokemaan miten suomalainen palvelumuotoilu näkyy konseptissamme.

ARVOJEN MUKAISIA TEKOJA

Suomalaisuus ja Suomen muotoiluosaaminen ovat meille sydämenasia, haluamme että suomalaisen muotoilun arvostus kasvaa, tämä auttaa meitä ja muitakin kotimaisia yrityksiä menestymään. Silloin meillä kaikilla on lisää työpaikkoja, joissa kokea merkitystä, jotta voi rakastaa työtään, kuten me Terhenessä!