Tule osaksi uudenlaista saunayhteisöä!

Terhen-saunayhteisössä saunominen, kulttuuri, kohtaamiset, kokemukset ja keskustelut yhdistyvät uudella tavalla. Saunassa ja saunayhteisössä siirrytään yhdessä työstä vapaalle, tavallisesta ainutlaatuisuuteen, maallisesta pyhään – ja tuodaan aineeton kulttuuriperintö tähän päivään. 

 

Terhen tuo saunan hyvinvointia tukevat vaikutukset uudelleen eloon ja luo paikan, jossa sauna on kehys kulttuuriperinnön elävöittämiselle. Saunayhteisössä saat tietoa terveysvaikutteisesta saunakulttuurista ja hoitoperinteestä, suomalaisesta hyvinvoinnista ja saunan roolista siinä. Yhteisö on mahdollisuus tavata kiinnostavia ihmisiä, oppia ja jakaa.

 

Rakennamme parhaillaan saunayhteisöstä kansainvälistä konseptia, pysy kuulolla!

Jäsenedut

Terhen-saunayhteisön jäsenenä kuulet ensimmäisenä suomalaiseen saunaan ja hoitoperinteeseen sekä laaja-alaiseen hyvinvointiin liittyvistä tapahtumista, kursseista ja koulutuksesta. Jäsenenä saat myös kuukausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneiltamme.


Jäsenyys on maksuton, eikä velvoita mihinkään.


Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.


Liittymisetuna pääsy uuden VALO Hotel & Work:n wellness-alueelle 20 e / henkilö (norm. 30 e / henkilö)


Nauti Ruskeasuolla aitojen hirsisaunojen löylyistä ja pulahda avantoon kattoterasilla Helsingin kattojen yllä.

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.