Kevätsauna 25.4.

25.4.2023
18:00 - 20:00
Villa Vuosanta, Hallkullanniemi 8, 00990 Helsinki
70 €
Tapahtuma on vain naisille.

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden
Sprin sauna event

Tervetuloa nauttimaan saunan lämmöstä ja kevään puhdistavista saunahoidoista!

Naisten saunailta Villa Vuosannassa on kevään hemmottelevin tapahtuma. Kevät on puhdistautumisen ja virkistäytymisen aikaa. Keväällä luonto herää ja saamme nauttia voimakkaasti puhdistavasta nokkoshoidoista. Kevätsaunassa hemmottelemme kehoa, mieltä ja sielua mm. suolahunaja kuorinnalla, nokkoskääreillä ja puhdistavalla savikasvonaamiolla.

Kokonaisvaltainen, virkistävä nokkossauna on hyvä startti kevääseen ja uuden sesongin alkuun. Saunomisen ohessa hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunomisesta,  hoitoperinteestämme, saunomisen terveysvaikutuksista ja siitä, kuinka juuri sinä voit hoitaa  itseäsi kokonaisvaltaisesti saunomalla.

KEVÄTSAUNA SISÄLTÄÄ KOLME IHANAA SAUNAHOITOA

Suolahunajakuorinta

Nokkoslakana (kokovartalokääre) ja viileä nokkosjalkakylpy

Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä Terhenen koulutetut kylvettäjät, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin 100% fermentoituja, luonnollisia ihonhoitotuotteita. 

KENELLE

Naisten kevätsauna sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tapahtuma pidetään suomeksi.

SIJAINTI 

Villa Vuosanta, Rantasauna, Hallkullanniemi 8, 00990 Helsinki

Villa Vuosanta on Helsingin Vuosaaren merellisessä ympäristössä sijaitseva, ainutlaatuisen romanttinen jugend-tyylinen villa, jonka on suunnitellut Eliel Saarinen. Villan rannassa on juuri remontoitu kaunis rantasauna, jonka yhteydessä on palju ja grillikatos. Uintimahdollisuus.

SISÄLTÄÄ
Saunan, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä suolaista välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet. 

Voit ottaa halutessasi mukaan suihkusandaalit, uimahousut ja kylpytakin.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.