Naisten kevätsauna 28.3.

28.3.2023
18:00 - 20:00
UUSI SAUNA, Jätkäsaari, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki, Finland
(norm. 70€)
60 €
Naistenpäivän tarjous 19.3. asti!

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden

Tervetuloa nauttimaan saunan lämmöstä ja kevään puhdistavista saunahoidoista!

Naisten saunailta Jätkäsaaren Uudella Saunalla on hemmotteleva, mieltä ja koko kehoa puhdistava tapahtuma. Kevät on puhdistautumisen ja virkistäytymisen aikaa. Keväällä luonto herää ja saamme nauttia voimakkaasti puhdistavasta nokkoshoidoista. Kevätsaunassa hemmottelemme kehoa, mieltä ja sielua mm. suolahunaja kuorinnalla, nokkoskääreillä ja puhdistavalla savikasvonaamiolla.

Kokonaisvaltainen, virkistävä nokkossauna on hyvä startti kevääseen ja uuden sesongin alkuun. Saunomisen ohessa hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunomisesta,  hoitoperinteestämme, saunomisen terveysvaikutuksista ja siitä, kuinka juuri sinä voit hoitaa  itseäsi kokonaisvaltaisesti saunomalla.

NAISTEN KEVÄTSAUNA SISÄLTÄÄ KOLME IHANAA SAUNAHOITOA

Suolahunajakuorinta

Nokkoslakana (kokovartalokääre) ja viileä nokkosjalkakylpy

Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä Terhenen koulutetut kylvettäjät, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin 100% fermentoituja, luonnollisia ihonhoitotuotteita. 

KENELLE

Naisten kevätsauna sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Tapahtuma pidetään suomeksi.

SIJAINTI 

UUSI SAUNA, Jätkäsaari, Välimerenkatu 10

UUSI SAUNA päivittää perinteisen korttelisaunan 2000-luvulle. Se on yhdistelmä yleistä saunaa ja ravintolaa, jonne voit tulla nauttimaan tunnelmasta, vaikka et saunoisikaan. Uudessa Saunassa on runsas 100 asiakaspaikkaa, keittiö ja kaksi terassia. Terhen järjestää Uudella Saunalla uniikkeja saunaelämyksiä modernilla twistillä. Kokoa oma porukkasi ja tule nauttimaan saunahyvinvoinnista kanssamme.

SISÄLTÄÄ
Saunan, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä suolaista välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet. 

Voit ottaa halutessasi mukaan suihkusandaalit ja kylpytakin.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

PERUUTUSEHDOT

Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta.

Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.