Metsäkylän savusauna

Uudet päivämäärät tulossa pian.
Storfinnhova Gård, Kemiön saari

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden

Kenelle?

Matka sopii kaikille saunasta ja luonnosta kiinnostuneille, sukupuolesta riippumatta. Voit osallistua ystävän tai kumppanin kanssa tai vaikkapa pienellä porukalla.

Savusaunamatka on myös ihana lahja saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

 

Hinta

229 € / hlö

Sisältää: majoituksen jaetussa 3 hengen puumajassa, liinavaatteet, ohjelman mukaiset ruokailut, saunat. Ilmoita varausta tehdessäsi samassa majassa majoittuvien nimet.

Paikkoja on rajoitetusti!

Varaukset: info@terhen.fi

Metsäkylässä on yhteensä viisi 3 hengen puumajaa. Voit varausta tehdessäsi ilmoittaa kenen kanssa haluat majassa yöpyä. Majoihin otetaan 3 henkilöä per maja.

Savusaunaan mahtuu yhteensä 50 henkilöä, joten tilaa ja turvavälejä meillä riittää. Saunominen tapahtuu uimapuvuissa. Haluamme taata jokaiselle turvallisen elämyksen, joten osallistuthan vain täysin terveenä.

 

Metsäkylä

Kemiön saarella sijaitseva Storfinnhova Gård on ympärivuotinen, korkealuokkainen juhla-, kokous-, koulutus- ja elämyskeskus. Tila sijaitsee erittäin kauniissa vanhassa kulttuurimaisemassa ja ehdoton vetonaula on metsään rakennettu elämyksellinen metsäkylä, jossa puron varrella sijaitsee maanalainen graniittinen savusauna. Taianomaisessa saunassa voi löylyjen välissä vilvoitella sen läpi virtaavassa purossa.


Hintaan kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut. Mikäli sinulla on erityisruokavalioita, ilmoitathan niistä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa sähköpostilla: info@terhen.fi.

Sijainti
Storfinnhova Gård sijaitsee Kemiön saarella, 150 km Helsingistä, 77 km Turusta, 88km Hangosta, 70 km Tammisaaresta ja 57 km Salosta. Saapuminen omatoimisesti. Mikäli tarvitset kyytiä, ota yhteyttä info@terhen.fi.

Ota mukaan
Uimapuku, saunakengät, pyyhe (tai parikin), laudeliina ja juomapullo. Voit myös halutessasi ottaa mukaan omia eväitä ja saunajuomia.

Ohjaaja
Terhi Ruutu on helsinkiläinen saunaterapeutti, Terhen Oy:n perustaja ja Hoitava sauna – reseptejä hyvinvointiin -kirjan kirjoittaja.

– Opiskellessani saunaterapiaa ymmärsin, kuinka huikeat mahdollisuudet meillä on hyödyntää saunaa hyvinvointiamme lisäävänä ja arkea tasapainottavana rituaalina.

Siksi tahdon tuoda terveysvaikutteiset suomalaiset perinnehoidot osaksi ihmisten arkea. Perinteet antavat kulttuurisen pohjan ja juuret mihin nojata, mutta niitä täytyy vaalia, soveltaa ja uudistaa jokaiseen aikaan sopivaksi. Uskon myös luontoyhteyden, moniaistillisuuden ja kauneuden parantavaan voimaan. Parhaimmillaan terapeuttiset hoidot ovat myös esteettisiä kokemuksia.

 

Lauantai

Klo 12:00 – 12:30 Majoittuminen
Klo 12:30 – 13:30 Lounas Metsänhovissa
Klo 14:00 – 16:00 Hoitava sauna -luento ja päiväkahvit
Klo 17:00 – 20:00 Savusaunan lempeät löylyt ja maaperähoidot
Klo 20:00 – Ilallinen Metsänhovissa

Sunnuntai
Klo 8:30 – 11:00 saunominen ja uinti lammen rannalla

Klo 10:00 – 12:00 noutopöytä aamiainen

Huom. Ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa.