Naisten syys-sauna 25.10.

25.10.2022
18:00 - 20:00
Uusi Sauna
65 €
Uudet syyskauden saunahoidot!

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden

Hemmotteleva naisten saunailta sopii saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

 

Tervetuloa Terhen Saunayhteisön uudet ja vanhat jäsenet Uuteen Saunaan nauttimaan saunan lisäksi perinteisistä saunahoidoista ja hemmottelusta.

Sauna tunnelmavalaistuksessa, pellavaiset liinavaatteet lauteilla, koivua löylyvedessä ja nauti hiljaisuudesta. Samalla hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunasta, hoitoperinteestämme, saunan terveyshyödyistä ja siitä, kuinka voit hoitaa  itseäsi saunalla.

SYYSKAUDEN SAUNAHOIDOT

Hunajasuolapihlajanmarja -vartalokuorintakuorinta

Katajainen suolalakana (kokovartalokääre) ja viileä katajainen jalkakylpy

Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.

SIJAINTI
Uusi sauna, Jätkäsaari, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki

SISÄLTÄÄ
Saunan, pyyhkeet, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.

Ota mukaan suihkukengät, uimapuku ja kylpytakki, jos haluat.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.