Hoitava sauna -ilta @RUNO Hotel Porvoo 12.10.

12.10.2022
18:00 - 20:00
RUNO Hotel Porvoo
85 €
Vain RUNO hotellin asiakkaille. Varaa huone etukoodilla TERHEN ja saat -15%

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden
RUNO Porvoo

Hoitava saunailta sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Kaipaatko arkeen hemmottelua?

Tule kokemaan kokonaisvaltainen saunaelämys RUNO Hotel Porvooseen 12. 10.2022 klo 18-20.

Huipputason hotellielämys yhdistettynä ainutlaatuiseen Terhen saunahoitopakettiin luovat täydelliset puitteet pienelle irtiotolle arjen keskellä.

Runo Hotelli on Porvoon Vanhankaupungin sydämessä sijaitseva upea kokonaisuus, jonka jokainen yksityiskohta on mietitty ja muotoiltu, vanhaa kunnioittaen ja uutta etsien. Huoneet ovat rauhoittavia ja rentouttavia, jokainen uniikki vierailun arvoinen kokonaisuutensa.

Terhenen pohjana on syvä kunnioitus suomalaisia terveysvaikutteisia perinteitä kohtaan. Uskomme ihmiseen mielen, kehon ja hengen kokonaisuutena sekä kauneuden parantavaan voimaan. Terhen vaalii tätä tasapainoa ja saunomiseen liittyviä elämyksiä.

Huom!

Tapahtuma myynnissä vain hotellin asiakkaille. Varaa huone etukoodilla TERHEN ja saat majoituksesta 15 % alennusta. https://runohotel.com/

Saunatapahtuman liput ostetaan erikseen Terhen verkkokaupasta.

SAUNAHOIDOT

Syyskauden saunahoidot ovat:

Hunajasuolapihlajanmarja -kuorinta

Katajainen suolalakana, yhdessä katajaisen viileän jalkakylvyn kanssa

Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.

SIJAINTI
RUNO Hotel Porvoo, Rihkamakatu 4, 06100 Porvoo, Finland
Vastaanotto +358 29 319 1200
info@runohotel.com

SISÄLTÄÄ
Kahden tunnin saunominen, pyyhkeet, kylpytakin, tohvelit, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.

Ota mukaan suihkusandaalit ja uimapuku.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.