Saunailta Suomen Saunaseuralla 24.9.

24.9.2022
20:00 - 23:00
Suomen Saunaseura, Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Terhen Saunayhteisöön jäsenille!

Varaa paikkasi

Alustava varaus – et vielä sitoudu osallistumaan. Vahvistamme osallistumisesi vielä sähköpostitse.

Hidden

Harvinainen tilaisuus Terhen Saunayhteisön jäsenille tutustua Suomen Saunaseuraan ja Vaskiniemen saunataloon.

Tervetuloa Terhen Saunayhteisön uudet ja vanhat jäsenet tutustumaan Suomen Saunaseuraan. Illan aikana tutustutaan erilaisiin saunoihin, nautitaan saunomisen lisäksi perinteisistä saunahoidoista ja hemmottelusta. Keskustelemme myös tulevaisuuden saunasta ja voit osallistua Saunaterapiakyselyyn.

Paikkoja rajoitetusti. Varaa paikkasi ajoissa!

Hintatiedot ja ohjeet paikan varaukseen tulevat sähköpostilla Terhen Saunayhteisön jäsenille syyskuun 22 uutiskirjeessä. Jäseneksi voit liittyä tästä.

Suomen Saunaseura

Suomen Saunaseura on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita toisten rauhan kunnioittamiseen perustuvia saunomistapoja. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sen tutkimusta. Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti. Saunakerhon sykkivä sydän, Saunatalo, valmistui vuonna 1952 Helsingin Lauttasaareen. Vaskiniemen saunatalossa on 3 savusaunaa, 3 ulkolämmitteistä saunaa ja sähkösauna. Saunarakennuksessa on myös tunnelmallinen takkahuone, jossa jäsenemme voivat nauttia hieman suolaista ja virvokkeita.

SAUNAHOIDOT

Kolme kausiluonteista saunahoitoa. Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä.

AIKA lauantaina 24.9. 20.00-23.00

SIJAINTI

Vaskiniementie 10, 00200 HELSINKI

SISÄLTÄÄ

Kaikki saunat, opastetun kierroksen, teetä ja pientä suolaista, kolme erilaista saunahoitoa sekä ihonhoitotuotteet. Ota mukaan suihkukengät, uimapuku ja kylpytakki.

Tapahtumassa on paikalla koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat sinua iltahoidoissa.

Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.