Bathe like a Finn -tapahtuma

450.00

Bathe like a Finn

Tapahtuman aikana opit ymmärtämään suomalaisen saunakulttuurin syvimmän olemuksen. Saunot ilman sääntöjä ja itseäsi kuunnellen, kuitenkin koko ajan ohjatusti ja turvallisesti. Koulutettu saunottajamme kertoo saunomisen yhteydessä suomalaisen saunomisen erityispiirteistä, saunomisen terveysvaikutuksista ja hoitoperinteestämme. Tapahtuman aikana opit kuinka voit itse hoitaa itseäsi saunomalla.

Vihtominen

Vihtominen on yksi vanhimpia saunahoitoja ja se on ollut tärkeä osa peseytymistä, itsehoitoa ja erilaisia riittejä. Yleisesti voidaan sanoa, että vihtominen puhdistaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja aktivoi elimistön omia parantavia mekanismeja – ja tietysti antaa saunaan hyvän tuoksun.

Peseytyminen

Vaahtoava pesu ja koivuhuuhtelu kruunaavat saunahetken. Huolellinen peseytyminen on osa suomalaista saunomiskulttuuria ja ennen vanhaan yleisissä saunoissa toimikin tähän erikseen koulutettuja pesijöitä. Pesijän tekemiä pesuja saa vieläkin tietyissä paikoissa, ja voit ostaa sellainen myös lisäpalveluna osaksi tätä elämystä.

HINNAT

Yrityksille yksityinen saunatapahtuma pääkaupunkiseudulla alkaen 450 € +alv (24 %) sisältäen 8 henkilöä. Ylimenevät henkilöt 53 € +alv / hlö.

Yksityisille saunatapahtuma alkaen 560 € sisältäen 8 henkilöä. Ylimenevät henkilöt 65 € /henkilö.

Tapahtuman hintaan lisätään aina saunan vuokra.

Huom! Voit tilata tapahtuman myös itse valitsemaasi paikkaan.

SAUNAT
Pyydä meiltä tarjous ja me ehdotamme sinulle sopivaa saunaa. Meillä on useita erilaisia yhteistyökumppaneita ja saunoja pääkaupunkiseudulla. Mainitsethan tarjousta pyytäessäsi mikäli haluatte uintimahdollisuuden tai avantouinnin  luonnonvedessä.

 

HINNAT SISÄLTÄÄ

Saunottajan ohjaus koko tapahtuman ajan

Opastettu vihtominen ja peseytyminen

Pyyhkeet, laudeliinat ja löylytuoksu

Shampoot ja suihkusaippuat

Fermentoidut ihonhoitotuotteet

Yrttiteetä ja pientä purtavaa

LISÄPALVELUT

Energiaharjaus, Pesuhieronta ja Terapeuttinen vihtominen á 25 € / 15 min

Hoitopakettina 70 € / hlö, kesto 45 min

Loistava lisä esimerkiksi morsiamen hemmotteluun tai syntymäpäiväsankarille

Varaukset: info@terhen.fi

PERUUTUSEHDOT

Viimeistään 14 arkipäivää ennen veloitamme 50 € käsittelykulun

7–3 arkipäivää ennen 50 % tapahtuman hinnasta

1–2 päivää ennen 100 % tapahtuman hinnasta

10 varastossa

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.