Hoitava Sauna – Reseptejä hyvinvointiin

29.90

Hoitava sauna keskittyy erityisesti terveysvaikutteiseen saunakulttuuriin ja ikiaikaisen hoitoperinteen elävöittämiseen. Kirjan hoidot hellivät kaikkia aisteja, ja niissä nivoutuu yhteen suomalainen perinnetieto ja estetiikka. Saunahoito-ohjeet inspiroivat kokeilemaan erilaisia kylpyjä, kääreitä ja yrttihoitoja moninaisia raaka-aineita hyödyntäen. Hoitavan saunan avulla saunomisesta tulee osa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

”Haluan tarjota sinulle helppoja reseptejä hyvinvointiin. Voit kokeilla hoitoja omassa rauhassa tai ystävien kanssa. Saunan koolla ei ole merkitystä, ja monet näistä hoidoista voi toteuttaa myös ilman saunaa.”

 

Terhi Ruutu on helsinkiläinen saunaterapeutti ja saunayhteisö Terhenin perustaja. Saunayhteisössä yhdistyvät uudella tavalla saunominen, kulttuuri, kohtaamiset, kokemukset ja keskustelut.

 

Kirjan kuvat on kuvannut valokuvaaja Katri Kapanen.

27 varastossa

Kuvaus

Kovakantinen kirja
216 s.
Kustantaja Tammi
Julkaisu 3.5.2021
Mitat L 170 K 240 S 24 mm
EAN 9789520426682

Arviot (5)

5 arviota tuotteelle Hoitava Sauna – Reseptejä hyvinvointiin

 1. Lilli

  Upea kirja! Täynnä erilaisia ohjeita, reseptejä ja vinkkejä. Kirja on hyvin kaunis ja suosittelen jokaisen hyvinvoinnista/lifestylesta kiinnostuneen kirjahyllyyn.

 2. Anu Kattilakoski

  Ihana ja esteettinen kirja❤️.
  Lahjaksi, tuliaiseksi, omalle mökille.

 3. Marika

  Aivan ihania uusia ideoita saunaan!

 4. Anne

  Tämä kirja antaa minulle uuden ulottuvuuden saunomiseen ja hyvinvointiin. Todella kaunis tieto- ja reseptipaketti yksissä kansissa. Reseptien ainekset löytyvät helposti. Suosittelen lämpimästi uusille ja jo kokeneemmille saunojille sekä hyvinvoinnista kiinnostuneille.

 5. Aikku

  Tämä kirja on ihanan herkullinen opas itsehoitoon ja olen hoidattanut ohjeilla myös perheenjäseniäkin. Ostin kirjat myös lahjaksi ystäville!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.