Hoitava sauna -verkkokurssi

Kaipaatko rentoutumista ja palautumista kiireisen arjen keskelle? Haluatko tietää, miten voit tukea hyvinvointiasi saunomalla? Haluatko vinkkejä hemmotteluhetkiin saunassa?

Saunaterapeutti Terhi Ruudun Hoitava sauna- verkkokurssilla opit edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia, vähentämään stressiä, parantamaan unen laatua ja vahvistamaan immuniteettia saunomalla ja saunahoidoilla. Kurssilta saat lisäksi mukaasi uusia saunahoitoreseptejä.

Saunomisen filosofiaa- osiossa saat perustietoa saunomisesta ja opit, kuinka saat saunomisesta kaiken mahdollisen irti. Saat myös helppoja ja käytännönläheisiä ohjeita saunahoitojen toteuttamiseen itsenäisesti.
Voi paremmin saunomalla- osiossa tutustut saunomisen fysiologisiin ja psyykkisiin terveysvaikutuksiin. Opit myös, kuinka niitä voi tehostaa saunahoidoilla. Terveysvaikutuksia käsitellään esimerkiksi seuraavien aiheiden kautta: Saunomalla eroon stressistä, Virkeyttä ja elinvoimaa saunomalla, Nuku paremmin, Palaudu paremmin ja Tasapainoisempi arki.
Hemmottelua ja saunahoitojen uudet reseptit- osion tavoitteena on inspiroida ottamaan saunominen osaksi oman hyvinvoinnin tukemista. Osiosta löydät perustiedot ja reseptit erilaisista saunahoidoista. Samalla saat vinkkejä oman saunamiljöön somistukseen ja pienten tapahtumien, kuten esimerkiksi polttareiden tai muiden pienten tapahtumien järjestämiseen. Tarkat tiedot saunahoitojen tekemiseen tarvittavista materiaaleista löydät kurssin hoitoresepteistä, mutta voit hyödyntää monissa saunahoidoissa kotoasi löytyviä aineksia, kuten esimerkiksi hunajaa, suolaa tai sokeria.

Verkkokurssi sopii kaikille saunomisesta ja luontaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kurssin sisällössä otetaan huomioon erityisesti naiset eri elämänvaiheissa ja tyypillisimmät naistenvaivat, kuten kuukautiset ja vaihdevuodet sekä kauneudenhoito.

Kurssisisällön kesto on yhteensä noin 2,5 tuntia ja se koostuu kolmesta isommasta osiosta, joiden sisällä on pienempiä kokonaisuuksia. Osioissa kouluttaja opastaa sinut saunan hoitavan vaikutuksen saloihin tietopaketin, kuunneltavien ääniharjoitteiden, kuvien, videoiden sekä kirjallisten ohjeiden ja harjoitusten avulla.
1. Saunomisen filosofiaa 30 min
2. Voi paremmin saunomalla 60 min
3. Hemmottelua ja saunahoitojen uudet reseptit 60 min

Saat kurssin sisällöt käyttöösi heti ostoksen jälkeen ja voit tutustua niihin täysin omaan tahtiisi. Kurssilla on käytössä myös keskusteluosio, jonka kautta voit keskustella muiden kurssilaisten ja kouluttajan kanssa. Kurssimateriaali on käytettävissä 3kk ostohetkestä alkaen.

Hoitava sauna -verkkokurssi on myynnissä Suomalaisen kirjakaupan Monitaito verkkopalvelussa

49,00€

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.