Hyvinvointi-ilta 27.9.

65.00

Hemmotteleva unisex-saunailta sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

27.9.2022 klo 18-20

Tervetuloa Terhen Saunayhteisön uudet ja vanhat jäsenet Uuteen Saunaan nauttimaan saunan lisäksi perinteisistä saunahoidoista ja hemmottelusta.

Sauna kynttilänvalossa, liinavaatteet lauteilla, koivua löylyvedessä ja voi nauttia hiljaisuudesta. Samalla hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunasta, hoitoperinteestämme, saunan terveyshyödyistä ja siitä, kuinka voit hemmotella itseäsi saunalla.

SAUNAHOIDOT
Kolme kausiluonteista saunahoitoa. Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä.

Tapahtumassa on paikan päällä koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.

SIJAINTI
Uusi sauna, Jätkäsaari, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki

SISÄLTÄÄ
saunan, pyyhkeet, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.

Ota mukaan suihkukengät, uimapuku ja kylpytakki, jos haluat.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

PERUUTUSEHDOT

Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta. 

Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.

15 jäljellä

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.