Juhannussauna 20.6.

95.00

Naisten juhannussaunassa valmistaudutaan keskikesän juhlaan ja nautitaan luonnon yltäkylläisyydestä!

Kesä on luonnon yltäkylläisyyden ja yrttien aikaa. Kesällä luonto tarjoaa runsaasti materiaaleja saunahoitoin ja pääset nauttimaan esimerkiksi yrttinyyttihieronnassa ja muista luonnonmukaisista hoidoista

Kokonaisvaltainen, ja hoitava juhannussauna on hyvä startti kesään ja antaa myös paljon ideoita oman juhannussaunan järjestämiseen. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunomisesta,  hoitoperinteestämme, saunomisen terveysvaikutuksista ja siitä, kuinka juuri sinä voit hoitaa  itseäsi kokonaisvaltaisesti saunomalla.

JUHANNUKSEN SAUNAHOIDOT
Vaahtoava pesu ja yrttihuuhtelu
Yrttinyyttihieronta
Yrttilakana ja viileä yrttijalkakylpy

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä Terhenen koulutetut kylvettäjät, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin 100% fermentoituja, luonnollisia ihonhoitotuotteita. 

KENELLE
Naisten juhannussauna sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

SIJAINTI
Villa Vuosanta, Rantasauna, Hallkullanniemi 8, 00990 Helsinki
Villa Vuosanta on Helsingin Vuosaaren merellisessä ympäristössä sijaitseva, ainutlaatuisen romanttinen jugend-tyylinen villa, jonka on suunnitellut Eliel Saarinen. Villan rannassa on juuri remontoitu kaunis rantasauna, jonka yhteydessä on palju ja grillikatos. Uintimahdollisuus.

SISÄLTÄÄ
Saunan, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä suolaista välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.  Voit ottaa halutessasi mukaan suihkusandaalit, uimahousut ja kylpytakin.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 11. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

PERUUTUSEHDOT
Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta.  Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.

9 varastossa

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.