Kevätsauna 25.4.

70.00

Tervetuloa nauttimaan saunan lämmöstä ja kevään puhdistavista saunahoidoista!

Kevät on puhdistautumisen ja virkistäytymisen aikaa. Keväällä luonto herää ja huhtikuun aikaan saamme nauttia nokkossaunasta ja muista luonnon antimista. Kevätsaunassa hemmottelemme kehoa, mieltä ja sielua suolahunaja kuorinnalla, nokkoskääreillä ja puhdistavalla savikasvonaamiolla.

Kokonaisvaltainen, virkistävä nokkossauna on hyvä startti kevääseen ja uuden sesongin alkuun. Saunomisen ohessa hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunomisesta,  hoitoperinteestämme, saunomisen terveysvaikutuksista ja siitä, kuinka juuri sinä voit hoitaa  itseäsi kokonaisvaltaisesti saunomalla.

KEVÄÄN SAUNAHOIDOT

Suolahunajakuorinta

Nokkoslakana (kokovartalokääre) ja viileä nokkosjalkakylpy

Savikasvonaamio

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä Terhenen koulutetut kylvettäjät, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin 100% fermentoituja, luonnollisia ihonhoitotuotteita. 

KENELLE

Naisten kevätsauna sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

SIJAINTI 

Villa Vuosanta, Rantasauna, Hallkullanniemi 8, 00990 Helsinki

Villa Vuosanta on Helsingin Vuosaaren merellisessä ympäristössä sijaitseva, ainutlaatuisen romanttinen jugend-tyylinen villa, jonka on suunnitellut Eliel Saarinen. Villan rannassa on juuri remontoitu kaunis rantasauna, jonka yhteydessä on palju ja grillikatos. Uintimahdollisuus.

SISÄLTÄÄ
Saunan, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä suolaista välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet. 

Voit ottaa halutessasi mukaan suihkusandaalit, uimahousut ja kylpytakin.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

PERUUTUSEHDOT

Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta. 

Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.

15 jäljellä

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.