Lahjasetti 2

85.00

Hyvinvointia suomalaisista saunaperinteistä

 

Hoitava sauna -lahjasetti 2 on upea hemmottelupaketti saunan ja hyvinvoinnin ystävälle. Kirjan hoidot, hampusta valmistettu Neva kosmetiikkalaukku ja 100% Suomen luonnosta kerätyt, biohajoavat Terhen saunayrttituotteet hellivät kaikkia aisteja ja inspiroivat ottamaan saunan osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Hoitava sauna -lahjasetti sisältää:

Hoitava sauna – reseptejä hyvinvointiin -kirja, 29,90€

Neva kosmetiikkalaukku, 39,90€

01 Saunatuoksu Koivu, 8,50€

02 Hoitava Yrttikylpy, 8,50€

03 Palauttava saunajuoma, 8,50€

Lahjakassi, 2,50€

Postikortti, 2,50€

 

Arvo yhteensä 100,30€

Kuvaus

Hoitava sauna -kirja

Hoitava sauna keskittyy erityisesti terveysvaikutteiseen saunakulttuuriin ja ikiaikaisen hoitoperinteen elävöittämiseen.

Kovakantinen kirja
216 s.
Kustantaja Tammi
Julkaisu 3.5.2021
Mitat L 170 K 240 S 24 mm
EAN 9789520426682

 

Terhen saunayrttituotteet

Alkuperämaa: Suomi

Tuotteita voi käyttää 2-3 kertaa

Valmistaja: Nystad Sauna Company Oy

Tuotteet ovat biohajoavia

Ainesosat

01 Saunatuoksu: koivu

02 Hoitava Yrttikylpy: nokkonen, sitruunamelissa, siankärsämö

03 Palauttava saunajuoma: maitohorsmanlehti, maitohorsmankukka, vadelmanlehti, piparminttu, sitruunamelissa, humalankäpy, meirami, kanerva

 

Neva kosmetiikkalaukku

Värit: Naava / Syvänne
Koko: 24x16x7cm
Valmistettu Suomessa
Materiaali: 100% Hamppu
Pesu 30°

Hamppu on ekologinen materiaali, josta on valmistettu vaatteita ja tekstiilejä tuhansien vuosien ajan. Hamppukuitu on kasvikuiduista kestävin. Hampun viljely estää eroosiota ja se soveltuu erinomaisesti kiertoviljelyyn. Viljely ei siis köyhdytä maata, vaan päinvastoin parantaa maaperän laatua.

Käyttöohje

01 Saunatuoksu, koivu

Hauduta tuoksupussia kuumalla vedellä täytetyssä löylyastiassa n. 15min. Poista tuoksupussi ja lisää astiaan vettä tarpeen mukaan. Käytön jälkeen purista pussista ylimääräinen vesi pois ja kuivata pussi. Samaa tuoksupussia voi käyttää 2-3 kertaa.

 

02 Hoitava yrttikylpy

Hauduta yrttipussia kuumassa vedessä ammeessa tai pesuvadissa n. 20 minuuttia. Sekoita itsellesi sopivan lämpöinen kylpy- tai pesuvesi. Voit levittää yrttikylvyn ihollesi esimerkiksi pesusienellä. Yrttikylpy sopii erinomaisesti käytettäväksi myös saunomisen yhteydessä. Yrttikylpyä ei tarvitse pestä iholta pois saippualla, pelkkä vedellä huuhtelu riittää. Käytön jälkeen purista pussista ylimääräinen vesi pois ja kuivata pussi. Samaa pussia voi käyttää 2-3 kertaa.

 

03 Palauttava saunajuoma

Hauduta 1-1,5 litrassa 85°C vettä 10min. Pussin voi myös avata ja hauduttaa yhden annoksen kerrallaan. Nautitaan haaleana saunan jälkeen.

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.