Pesuvati

39.90

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaunis pesuvati on helppo pitää puhtaana. Tilava vati soveltuu ihanteellisesti jalkakylpyihin.

Jalkakylpy

Jalat kantavat koko kehomme painoa ja rasittuvat aika ajoin. Jalkakylvyt hellivät väsyneitä ja kipeitä jalkoja. Jalkakylvyt auttavat turvotukseen, suonikohjuihin, verenkiertohäiriöihin sekä erilaisiin kovettumiin. Samalla kylvyt auttaa koko puhdistumaan kuona-aineista. Saunomiseen yhdistettynä jalkahoidot tehostavat saunan hoitavia vaikutuksia.
Tehokas hoito väsyneille jaloille syntyy jo pelkällä kylmän ja kuuman veden vaihtelulla. Tehopuhdistava hoito syntyy lisäämällä lämpimään veteen suolaa. Suolan lisäksi jalkakylpyihin voi lisätä myös muita hoitavia ainesosia, kuten hunajaa, kylmäpuristettua oliiviöljyä ja erilaisia yrttejä.

Lisää jalkakylpyohjeita löydät Hoitava sauna – reseptejä hyvinvointiin -kirjasta.

Varasto loppu

Kuvaus

Halkaisija 41cm

Tilavuus 7 L

Valmistaja Opa Muurikka

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pesuvati”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.