Sanoja ja saunoja -ilta 17.1.

70.00

Tule sanoittamaan uudenvuoden unelmasi ja tallentamaan se itsellesi vuoteen 2023

Sanoja ja saunoja. -illassa tutkitaan sanojen merkityksiä syvemmin, tunnustellaan niiden herättämiä tunteita ja kirkastetaan unelmia niiden avulla. Ohjelma haastaa katsomaan sanojen taakse ja tutustumaan samalla kehoon ja mieleen uudella tavalla.
Ohjelman alussa työskennellään sanojen ja unelmien parissa. Sen jälkeen siirrytään työstämään unelmia saunaan rentouttavien saunahoitojen kera.

KENELLE

Ohjelma toimii inspiraationa ihmiselle, joka kirjoittaa tai tekee luovaa työtä. Se toimii myös mielenharjoitteena tai rentoutumiskeinona kenelle tahansa.

OHJAAJA

Ohjaajana toimii koulutettu saunaterapeutti Maria Rantsi. Sanoja ja saunoja. -konsepti syntyi, kun Maria sai idean yhdistää kolme intohimoaan kirjoittamisen, saunomisen ja unelmat. Hän on etsinyt omaan ääntään erilaisin keinoin polkunsa varrella. Marialle sanat ovat muodostuneet tärkeimmäksi työkaluksi, jolla hän käsittelee tunteitaan sekä luo itseään uudelleen joka. Kirjoittaminen on hänelle ajattelun ja tekemisen välinen silta. Kirjoittamalla hän tiivistää unelmiaan sanalliseen ja saavutettavampaan muotoon.

SISÄLTÄÄ
60 min sanatyöpaja
120 min saunotus sanojen parissa
Materiaalit sanatyöpajaan
2 pientä saunahoitoa
Pyyhkeet ja laudeliinat
Peseytymisvälineet
Pientä suolaista purtavaa ja juotavaa

Max. 15 hlö

PERUUTUSEHDOT

Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta. 

Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.

15 jäljellä

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.