Saunailta Suomen Saunaseuralla 24.9.

50.00

Harvinainen tilaisuus Terhen Saunayhteisön jäsenille tutustua Suomen Saunaseuraan ja Vaskiniemen saunataloon.

Tervetuloa Terhen Saunayhteisön uudet ja vanhat jäsenet tutustumaan Suomen Saunaseuraan. Illan aikana tutustutaan erilaisiin saunoihin, nautitaan saunomisen lisäksi saunahoidoista ja hemmottelusta. Keskustelemme myös tulevaisuuden saunasta ja voit osallistua Saunakyselyyn.

Varaa paikkasi 15.9. mennessä!

Suomen Saunaseura

Suomen Saunaseura on vuonna 1937 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita toisten rauhan kunnioittamiseen perustuvia saunomistapoja. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sen tutkimusta. Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti. Saunakerhon sykkivä sydän, Saunatalo, valmistui vuonna 1952 Helsingin Lauttasaareen. Vaskiniemen saunatalossa on 3 savusaunaa, 3 ulkolämmitteistä saunaa ja sähkösauna. Saunarakennuksessa on myös tunnelmallinen takkahuone, jossa jäsenemme voivat nauttia hieman suolaista ja virvokkeita.

SAUNAHOIDOT

Mahdollisuus ostaa saunahoitobaarista huokeita saunahoitoja mm. kuorintaa, jalkakylpyjä ja pesuhierontaa.
Hoidot varataan ja maksetaan paikan päällä käteisellä tai kortilla.

AIKA lauantaina 24.9. 20.00-23.00

SIJAINTI

Vaskiniementie 10, 00200 HELSINKI

SISÄLTÄÄ

Kaikki 7 eri saunaa, opastetun kierroksen, sauna menu, kolme erilaista saunahoitoa sekä ihonhoitotuotteet. Ota mukaan suihkukengät, uimapuku ja kylpytakki.

PERUUTUSEHDOT

Lipputuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lipun voi siirtää toiselle henkilölle ilman erillistä ilmoitusta. 

Yksityistilaisuudet tarjouksien mukaan.

Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

Loppuunmyyty

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.