Unisex pikkujoulusauna 13.12.

65.00

Tervetuloa Uuteen Saunaan nauttimaan pikkujoulusaunasta ja perinteisistä saunahoidoista, kuten vihdonnasta.

UNISEX pikkujoulusauna sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Sauna tunnelmavalaistuksessa, pellavaiset liinavaatteet lauteilla, koivuvihta löylyvedessä ja nauti hiljaisuudesta. Samalla hemmottelet itseäsi perinteisillä ja puhdistavilla saunahoidoilla. Tapahtuman aikana opit myös paljon saunasta, hoitoperinteestämme, saunomisen terveysvaikutuksista ja siitä, kuinka voit hoitaa  itseäsi saunomalla.

Saunan yhteydessä on kylmäallas joka on vapaasti käytettävissäsi.

JOULUN SAUNAHOIDOT

Hunajakaura -pesu

Hunajaturve kasvonaamio

Terapeuttinen vihtominen

Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä Terhenen koulutetut saunahoitajat, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.

SIJAINTI
Uusi sauna, Jätkäsaari, Välimerenkatu 10, 00220 Helsinki

SISÄLTÄÄ
Saunan, pyyhkeet, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.

Voit ottaa halutessasi mukaan suihkusandaalit, uimahousut ja kylpytakin.

Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

10 jäljellä

Liity Terhen-yhteisöön!

Yhteisömme jäsenenä kuulet ensimmäisenä tapahtumistamme ja saat kehoa ja mieltä helliviä reseptejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uusille ystävillemme tarjoamme Hoitava sauna –kirjan tilauksen yhteydessä Terhen-saunatuoksu kaupanpäälliseksi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.