On aika paketoida mennyt vuosi ja toivottaa uusi vuosi 2023 tervetulleeksi!

Saunayhteisömme jäsen

Ensimmäisenä suuri kiitos, että olet mukana toiminnassamme. Koska vuosi on juuri vaihtunut, ajattelin kirjoittaa kuulumisia. Mennyt vuosi oli meille antoisa ja tapahtumarikas. Järjestimme 2022 aikana lähes 50 saunatapahtumaa, konsultoimme erilaisissa hyvinvointihankkeissa ja erikoistuimme saunahyvinvoinnin sisältöpalveluihin. Paljon on tapahtunut ja siksi tästäkin yhteenvedosta tuli väkisinkin melko pitkä.

Saunayhteisössä jo lähes 700 jäsentä

Saunayhteisömme on perustettu 09/2020 Helsingissä, VALO hotel&workin kattosaunalla. Siellä pieni ystäväporukkamme päätti, että Terhen tarvitsee oman yhteisön, jonka kautta mahdollisimman moni löytäisi saunomisen ja sitä kautta lisää hyvää oloa ja iloa elämään. Tapahtumissamme onkin sen jälkeen syntynyt useita aktiivisia saunaporukoita. Tällä hetkellä Saunayhteisössämme on yli 680 jäsentä ja joukkomme kasvaa tasaisesti. 

Unelmien Saunakylpylä -kysely

Yksi tavoitteistamme on avata pääkaupunkiseudulle Terhen Saunakylpylä. Saunakylpylällä haluamme palvella entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin sekä tarjota myös yksilöhoitoja. Teimme syksyllä 2022 laajan kyselyn teille jäsenille, mikä olisi teidän ”Unelmien Saunakylpylä”. Saimme yli 120 vastausta ja paljon arvokasta tietoa, kiitos kaikille vastanneille! Näitä vastauksia todellakin on luettu. Tuleva saunakylpylä onkin elämyksellinen paikka, jossa jokainen voi nauttia saunomisen lisäksi altaista, hoidoista ja hemmottelusta.
Etsimme tällä hetkellä saunakylpylälle sopivaa lokaatiota. 

terhen suomen saunaseuralla

Olemme syyskuusta 2022 alkaen tehneet viikoittain saunahoitoja Suomen Saunaseuralla. Suomen Saunaseura on yksityinen klubi, jolla on tuhansia jäseniä. Teemme Saunaseuralla hoitoja kahtena päivänä viikossa ja vastaanotto hoidoille on ollut erittäin hyvää. Saunaseuralla tarjoamme mm. pesuhierontaa, kokovartalokuorintoja ja viilentävää päähierontaa. Näitä samoja hoitoja tulemme tarjoamaan myös tulevaisuuden saunakylpylässämme.

Uusi! Terhen Kylvettäjä -koulutus

Koska ydintiimissämme on vain kaksi henkilöä, minä ja kollegani Anna Velten, olemme päättäneet kouluttaa lisää henkilökuntaa. Aloitamme 02/23 pienen ryhmän kanssa ensimmäisen Terhen Kylvettäjä -koulutuksen. Tarkoituksena on saada tiimiin lisää hoitajia ja tapahtumillemme vetäjiä. Jos sinua kiinnostaa luonto, saunominen ja hyvinvointi ja haluaisit tästä jopa ammatin, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää koulutussuunnitelmistamme.

Hoitava sauna verkkokurssi

Ensimmäinen Hoitava sauna -verkkokurssi on lanseerattu!

Tein 2022 elämäni ensimmäinen verkkokurssin Suomalaiselle Kirjakaupalle. Kurssi on jatkoa Hoitava sauna -kirjalleni. Kurssi on noin 2,5h mittainen ja se sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Mukana saat myös uusia saunahoitoreseptejä. Kurssille pääset tästä.

Vuoden 2023 avoimet saunatapahtumat

Vuoden 2023 aikana järjestämme viisi avointa saunatapahtumaa Villa Vuosannassa. Tapahtumat ovat Talvisauna (31.1.), Kevätsauna (25.4.), Juhannussauna, Syyssauna ja Joulusauna. Tapahtumissa pääset nauttimaan kunkin vuodenajan saunahoidoista.
Näihin tapahtumiin kuka tahansa voi ostaa lippuja 70€/hlö. Tammikuun Talvisaunaan on vielä joitakin paikkoja jäljellä!

Saunahoidot vuodenaikojen mukaan

Koska saunominen kulkee käsi kädessä luonnon kiertokulun ja vuodenaikojen kanssa, myös saunahoitomme ammentavat vuodenajoista. Tapahtumiemme saunahoidot vaihtuvat 4 kertaa vuodessa.
Talvella keskitymme vaihtolämpöhoitoihin ja itsetutkiskeluun. Keväällä nautimme puhdistautumisesta ja kesällä taas luonnon yltäkylläisyydestä. Syksyllä taas vahvistamme immuniteettiamme. Saunahoidoilla voit tukea kehosi hyvinvointia ympäri vuoden, kuhunkin vuodenaikaan sopivasti.

Design From Finland -merkki

Voimme ylpeänä kertoa, että tekstiilituotteillemme ja tapahtumapalveluillemme on myönnetty Design from Finland -merkki. Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on kotimainen ja edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Lue lisää.

Tapahtumia ryhmille eri saunoissa

Järjestämme saunatapahtumia ryhmille yhteistyökumppaneidemme saunoilla. Tapahtumiamme ovat esimerkiksi Bathe like a Finn- ja Hoitava sauna -tapahtumat. Mikäli olet kiinnostunut tapahtumasta omalle ryhmällesi, ota yhteyttä: info@terhen.fi
Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi Uusi Sauna, Villa Vuosanta, Hotelli Rantapuisto, VALO hotel&work, RUNO hotel Porvoo, Viilatehdas ja Palsta Kirkkonummi.
Lisäksi järjestämme erilaisia saunaretriittejä ja matkoja muutamia kertoja vuodessa.
PSSSST. Meille saa aina vinkata uusista kiinnostavista saunakohteista!

Kenelle tapahtumat ovat

Tapahtumamme sopivat kaikille perusterveille ihmisille. Järjestämme sekä unisex – tapahtumia että tapahtumia vain naisille. Tapahtumissamme on aina turvallinen ilmapiiri ja meille on erittäin tärkeää, että kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat.
Meillä on myös kokemusta ensikertalaisten saunottamisesta. 

Ruohonjuuri yhteistyö

Aloitimme yhteistyön Ruohonjuuren kanssa vuoden 2022 alussa. Olemme mm. olleet mukana uudistamassa myymäläkonseptia ja luoneet Sauna Therapy curated by Terhen -kampanjakonseptin. Lue lisää

terhen agency - Konsultointihankkeet

Koska osaamisemme tausta on konseptoinnissa, markkinoinnissa ja operatiivisessa johtamisessa, olemme halunneet jakaa tätä osaamista myös muille. Menneiden vuosien aikana olemme saaneet olla auttamassa erilaisissa hankkeissa mm. Flamingo Span Aikuisten Kylpylää, Sahanlahti Resorttia, Ruohonjuurta ja Business Finlandia. Tätä työtä jatkamme edelleen suurella sydämellä, saunaelämysten ohella. 

Suomalainen saunominen kiinnostaa

Tapahtumissamme on käynyt paljon teitä jäseniä, mutta myös kansainvälisiä toimittajia, matkailijoita ja saunafaneja ympäri maailmaa. Saunominen selvästi kiinnostaa myös suomen ulkopuolella. Teemme tätä työtä rakkaudesta lajiin, mutta kunnianhimoisesti ja tavoitteellisesti. Uskomme vahvasti suomalaisen saunomisen kaupalliseen potentiaaliin.

kansainvälistä näkyvyyttä

Vuoden aikana saimme näkyvyyttä erityisesti Japanilaisissa medioissa. Terhen oli esillä myös ICON 210 Winter numerossa, Joulukuussa 2022. Koko juttu sivuilla 18-19. Lue tästä

Kasvu ja kansainvälistyminen

Alusta asti meille on ollut selvää, että rakennamme kansainvälistä ja skaalautuvaa konseptia. Teemmekin parhaillaan Terhen konseptista lisenssoitavaa palvelumallia niin kotimarkkinoille kuin kansainvälisillekin markkinoille. Tästä kerromme lisää syksyllä 2023.

Vuosi 2023 tuokoon paljon uutta ja ihanaa

Uuden vuoden aloitamme innokkaina ja täynnä tarmoa. Suunnitelmiimme kuuluu Saunakylpylän lisäksi tuotekehitystä, kouluttamista, kouluttautumista, lisenssimallin lanseeraus sekä kansainvälistymisen ensimmäiset askeleet.
Mikäli sinulla on toiveita, kehitysideoita tai ihan mitä tahansa terveisiä, niin voit aina laittaa meille viestiä info@terhen.fi tai vaikka lähestyä somen kautta. IG ja FB @terhensauna

kiitos!

Kiitos kun luit pitkän viestini, toivottavasti se innosti sinua nauttimaan saunomisesta ja itsesi hemmottelusta tulevan vuoden aikana!

Kiitos että olet kanssamme tällä matkalla.


Saunalla tavataan!

Terhi Ruutu