TERHEN AGENCY

on suomalaiseen hyvinvointiin ja saunakulttuuriin erikoistunut konsultointitoimisto. Autamme yrityksiä, yhdistyksiä ja julkisia organisaatioita edistämään hyvinvointiin, konseptointiin ja kaupallistamiseen liittyviä projekteja. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä syvää sauna- ja hyvinvointialan tuntemusta, kaupallista osaamista ja brändisuunnittelua.

 

Rakennamme sekä uusia konsepteja, että uudistamme vanhoja. Konsultoimme monipuolisesti erilaisissa projekteissa kuten palvelukokemukseen, tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen liittyvissä hankkeissa. 

Laajan ja monipuolisen yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme täydentämään resursseja monipuolisesti erilaisiin projekteihin. 

 

Uskomme kestävyyteen ja ajattomuuteen, haluamme vaalia luontoyhteyden, empatian ja tasapainoisen elämän periaatteita. Tavoitteenamme on omalta osaltamme tukea Suomen asemaa maailman johtavana kestävän kehityksen maana. 

Asiakkuudet

Olemme toimineet monipuolisesti erilaisissa konseptien uudistus- ja kaupallistamishankkeissa sekä retailiin liittyvissä projekteissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa Flamingo Spa Aikuisten kylpylä, Sahanlahti Resort, Ruohonjuuri ja Business Finland. Kysy lisää!

Business Finland

 

Autoimme Business Finlandia luomalla suomalaisen hyvinvoinnin kattokonseptin, joka tukee sauna- ja hyvinvointiteollisuutta menestymään kansainvälisillä markkinoilla. 

 

Ruohonjuuri

 

Aloitimme yhteistyön Ruohonjuuren kanssa vuoden 2022 alussa. Olemme olleet mukana uudistamassa niin valikoimaa kuin myymäläkonseptia ja luoneet mm. Sauna Therapy curated by Terhen -kampanjakonseptin.

 

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä

 

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän konseptin ja sisältöpalveluiden kaupallistaminen ja uudistaminen. Projektiin kuului myös koko henkilökunnan koulutus.

 

Sahalahti Resort

 

Olemme suunnitelleet Sahanlahti Resortille uuden palvelukonseptin ja siihen liittyvät saunasisältöpalvelut. Hankkeeseen kuuluu myös uusien fasiliteettien konsultointi ja konseptointi sekä markkinointiviestintä. 

Asiakkaitamme ovat mm: