TERHEN AGENCY

on suomalaiseen hyvinvointiin ja saunakulttuuriin erikoistunut konsultointitoimisto. Autamme yrityksiä, yhdistyksiä ja julkisia organisaatioita edistämään hyvinvointiin, konseptointiin ja kaupallistamiseen liittyviä projekteja.

 

Rakennamme sekä uusia konsepteja, että uudistamme vanhoja.

 

Konsultoimme arvolupaukseen, konseptien uudistamiseen kokonaisvaltaiseen palvelu- ja asiakaskokemukseen, tuotteistamiseen ja kaupallistamiseen liittyviä projekteja. Tarjoamme myös aiheeseen liittyvää koulutusta.

Tavoitteenamme on omalta osaltamme tukea Suomen asemaa maailman johtavana kestävän kehityksen maana. Arvojamme ovatkin kestävyys ja ajattomuus, haluamme vaalia luontoyhteyden, empatian ja tasapainoisen elämän periaatteita.

 

Suomalaisessa elämäntavassa ja hyvinvointikulttuurissa on ainutlaatuista taikaa. Se auttaa meitä ymmärtämään globaalia hyvinvointi- ja elämäntapamarkkinaa ja rakentamaan kansainvälisiä hyvinvointikonsepteja.

Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä syvää sauna- ja hyvinvointialan osaamista, kaupallisten konseptien luomista ja brändisuunnittelua.

OPI SAUNOMISEN SALAT

Terhen perehdyttää uudella ja modernilla tavalla suomalaiseen saunakulttuuriin.

 

Koulutamme saunojen ja hyvinvointipalveluiden henkilöstöä sekä saunasta kiinnostuneita ryhmiä perinteisiin hoitomuotoihin ja saunan terveysvaikutuksiin.

 

Koulutukset ammentavat saunaperinteistä mutta tuovat ne esteettisinä ja kokonaisvaltaisina elämyksinä tähän päivään.

 

CASE BUSINESS FINLAND

Meillä on yksi maailman rikkaimmista itsehoitoon ja hyvinvointiin liittyvistä perinnöistä – Sauna. Meillä ei ole kuitenkaan ollut maailmalle johdonmukaista ja yhtenäistä ääntä ainutlaatuisen hyvinvointikulttuurimme ilmaisuun ja osaamisen kansainväliseen kaupalliseen hyödyntämiseen.

 

Autoimme Business Finlandia luomalla suomalaisen konseptin, joka tukee suomalaista sauna- ja hyvinvointiteollisuutta menestymään kansainvälisillä markkinoilla. Olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin ja kiitollisia että saamme olla mukana kehittämässä koko toimialaa.

Asiakkaitamme ovat mm: